Vraag en antwoord

Toch ook even een antwoord geven op enkele vragen, die we de laatste dagen hebben gekregen naar aanleiding van ons Momentum-diëten.






-"Heb je honger?"
 => Neen, we eten 6x per dag en hebben dus geen honger, ook al was de aanpassing in calorie-inname vooral de eerste 3 dagen zwaar.

-"Is het goed vol te houden?"
=> Tot nu toe wel, maar we hebben toch nog enkele weken te gaan.

-"Is het niet veel (extra) werk?"
=> De bereiding (vooral het versnijden) van meerdere soorten verse groenten per dag vraagt wel wat extra tijd, vooral als je daarnaast ook nog voor je kinderen moet koken. We proberen dus om steeds groenten voor te bereiden voor 2 maaltijden per keer. Ook zit je met een behoorlijke afwas, maar daar hebben we hier gelukkig de vaatwasser voor...

 -"Word je al die groenten niet beu?"
=> Ik ben een echte groentenmadame, dus ik kan best wel op groenten met een stukje vlees/vis/kip leven. Bovendien kan je ook met groenten eindeloos variëren. Ik mis dus geen pasta, aardappelen, rijst. Op de website van Momentum staan ook voor elke fase van het dieet geweldig lekkere recepten zodat het zeker nooit eentonig wordt.

- "Hoeveel gewicht ben je al kwijt?"
=> Geen idee. Het is nog even in spanning wachten om te zien wat het meetbare resultaat is. Tijdens het volgende coachingbezoek bij Tim Torfs weten we meer...


Heb ook jij vragen? 
Stel ze dan gerust!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Neen, ik kijk niet boos!

Liften zonder snijden

Mein Name ist "Fibromyalgie" (Christa Lunkenbein)